יצירת קשר

    ריכזנו עבורכם שאלות ותשובות נפוצות שלקוחות שואלים אותנו ,
    המלצות וטיפים בעניין השכרת יאכטות.

    מומלץ בחום לעיין

    שאלה: עשיתי הזמנה איך אני מוצא את היאכטה שסגרתי במרינה?

    תשובה: בעת ביצוע ההזמנה נשלח אליכם הודעת SMS עם כל הפרטים, כתוב שם מיקום מדויק+קישור לוויז , אתם צריכים להגיע לנקודת המפגש במרינה הרצליה ברציף E .
    כשתגיעו תתקשרו לסקיפר – מספר הטלפון שלו גם יופיע בהזמנה. הסקיפר יבוא לקבל את פניכם.
    בכל אופן מיקמנו במרינה הרצליה, לקישור לוויז לחצו כאן
    להגעה בתחבורה ציבורית כדאי לפתוח גוגל מפות  ,לבחור מסלול מהמיקום שלכם, זה יציג לכם את כל אפשרויות ההגעה ותזמונים.

     

     

    שאלה: סגרתי הזמנה אצלכם על יאכטה בין 14-16, אפשר לבוא לפני לקשט אותה?

    תשובה: היאכטה שלכם בשעות שסגרתם. בזמן הזה קורה הכל- הפגישה עם הסקיפר,סידור היאכטה, העליה/ירידה מהיאכטה והיקשרות היאכטה לרציף. אתם בוחרים איך לסדר את הזמן שלכם.  . 

     

    שאלה : סגרתי הפלגה ואני כנראה ארצה להאריך אפשר להחליט תוך כדי?

    תשובה: היי כמובן שנשמח להאריך לכם את זמן השייט, זה יהיה על בסיס מקום פנוי, אם היאכטה אחריכם תישאר פנויה והסקיפר יהיה זמין בהחלט !
    מומלץ להחליט ככל שיותר מוקדם כדי שתכנון ההפלגה יהיה אידאלי.

     

    שאלה: סגרתי הפלגה , האם אפשר לקפוץ למים מהיאכטה ?

    תשובה: התשובה כאן לא חד משמעית, בכל  יאכטה יש אבוב לגרירה בשביל הכיף, הירידה לאבוב נכללת תחת ביטוח כלי השייט, הירידה לאבוב היא עם חגורת הצלה בלבד ובדרך כל עד  2 אנשים מקסימום בכל פעם.  ניתן להתחלף ככל שתרצו,  ניתן להיות במים ליד האבוב ולאחוז בו או בחבל הגורר, הכל בסדר כל עוד זה קשור לפעילות גרירת האבוב.
    הירידה לאבוב מותרת באישור ובהחלטת הסקיפר באותו הרגע, יתכן שהסקיפר יחליט שלא יורדים במידה ויראה בעיה בטיחותית כגון מצב ים, עומס כלי שייט מסביב, מצב בריאותי או גופני של המעוניינים לרדת.
    שחייה חופשית אינה מבוטחת ולכן לא תתאפשר.
    גרירת אבוב היא תוך כדי הפלגה.

     

    שאלה: הזמנתי הפלגה באוגוסט האם יהיה חם מדי בזמן ההפלגה ?

    תשובה: יתכן שיהיה חם באוגוסט, ההמלצה שלנו לקבוע הפלגות בשעות הבוקר המאוחרות או צהריים. נכון זה נשמע מוזר כי זה שיא החום אבל אצלנו בארץ בשיא החום גם שיא הרוח, זו הבריזה שנוצרת בגלל החום.  בנוסף בצהריים השמש למעלה ולכן יש הכי ההרבה צל תחת הציליה.  אחר הצהריים השמש מגיע בזווית ולכן יש פחות צל ביאכטה והרוח חלשה יותר.